Er zijn veel gratis antivirussoftware-opties voor Windows 10 en het kan moeilijk zijn om te weten welke je moet kiezen. Hier is de top 5 van beste gratis antivirussoftware voor Windows 10, gebaseerd op onze ervaring en onderzoek.

1. Bitdefender antivirus gratis editie

Bitdefender is een bekende naam in de antiviruswereld en hun gratis antivirussoftware vormt daarop geen uitzondering. Het is lichtgewicht en effectief, en het vertraagt uw computer niet.

Als het gaat om antivirusbescherming, is Bitdefender een van de meest vertrouwde namen in de branche.  En hun gratis antiviruseditie is een van de meest populaire opties voor wie op zoek is naar basisbescherming. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Bitdefender Free Antivirus:

  1. Het is helemaal gratis – Er zijn geen verborgen kosten met Bitdefender Free Antivirus. U kunt genieten van basisbescherming tegen virussen, malware en andere online bedreigingen zonder een cent uit te geven.
  2. Het is gemakkelijk te gebruiken – Bitdefender Free Antivirus is ontworpen om eenvoudig in het gebruik te zijn. Dus als u geen technisch onderlegde gebruiker bent dan zou u met deze software goed uit de voeten moeten kunnen komen.

2. Avast Free-antivirus

Avast is een andere grote naam in antivirus en hun gratis software is een geweldige optie voor Windows 10. Het heeft een geweldige interface en is gemakkelijk te gebruiken.

3. Comodo Free Antivirus

Comodo Free Antivirus is een geweldige oplossing om uw computer te beschermen tegen malware en andere online bedreigingen. Het is een lichtgewicht programma dat op de achtergrond draait, dus het vertraagt uw computer niet zoals sommige andere antivirusprogramma’s dit wel doen. Comodo Free Antivirus wordt ook voortdurend bijgewerkt met de nieuwste virusdefinities, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw computer beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen.

4. Panda Free Antivirus

Dit programma biedt een goede bescherming tegen malware en virussen en is ook vrij eenvoudig te gebruiken.

5. AVG Free Antivirus

AVG Free Antivirus is freeware-software die bescherming biedt tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Het is beschikbaar voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen. AVG Free Antivirus is een populaire keuze voor veel gebruikers omdat het gratis te downloaden en te gebruiken is. Het is ook eenvoudig te installeren en te configureren. De software biedt realtime bescherming tegen virussen en spyware. Het bevat ook een firewall om uw computer te beschermen tegen netwerkaanvallen. AVG Free Antivirus is een goede keuze voor gebruikers die een basisniveau van bescherming tegen virussen en spyware willen.